N I E U W S


Feeling Well Fair Zwolle (8 september)

Een gezellige inspiratievolle dag bij Creatief Centrum Inside Out voor jouw bewustzijn, gezondheid, welzijn en creativiteit. Met gratis workshops. Jeanet Siddhi geeft gratis proeflessen en is er te vinden met een stand op de markt met o.a. yoga cd's en allerlei leuke hebbedingetjes.
Locatie is Brinkhoekweg 2a Zwolle van 10.00-17.00 uur. Entree is gratis!Nieuwe Maan workshop (28 september)

Op zaterdag 28 september is het ‘Nieuwe Maan’ en staat voor een nieuw begin. Dit is het perfecte moment om nieuwe projecten te starten. Onder leiding van Pascale Tichelaar (Creatief centrum Inside Out) en Jeanet Siddhi (Yoga Zunnebelt) is er op zaterdag 28 september een Nieuwe Maan workshop met als thema: Nieuwe maan in weegschaal Venus (Innerlijke transformaties)

De workshop bestaat uit yoga, beweging en intuïtief schilderen. Je leert om met de energie van de Nieuwe Maan jezelf in je kracht te zetten. Je flow te voelen en je dromen waar te maken! Het eerste deel start met yoga en beweging olv. Jeanet Siddhi en daarna intuïtief schilderen olv. Pascale. Je leert diverse technieken gebruiken zoals: nat-in-nat werken, met mixed media technieken en meer, afhankelijk wat bij het thema van de workshop past.

Datum: Zaterdag 28 september 2019
Tijd: 14.00 – 16.30 uur
Kosten: € 35,-
Aanmeldingen: www.creatiefcoaching.nl
Locatie: Creatief Centrum Inside Out te Zwolle, Brinkhoekweg 2 Zwolle

Deze Nieuwe Maan keert elke maand terug zo ook de workshop, maar wordt gegeven in telkens een nieuw thema. De andere data zijn:

Maandag 28 oktober 19:30 - 22:00 uur
Dinsdag 26 november 19:30 - 22:00 uur
Zaterdag 28 december 10:00 - 12:30 uur


Yoga & Music workshop (7 september)

Een muzikale yogareis naar stilte. Ervaar deze inspirerende yogales olv. Jeanet Siddhi met live muziek van Ron Broekhart op zaterdag 7 september van 15:15 uur tot 16:15 uur

op het yogafestival 'Kleurrijk' in de kerk van Arnhem. 

Verrassende yogahoudingen, ontspanning, meditatie en muziek met Shakti als thema. Shakti is creatieve en bewegende energie. Zij beweegt door het universum en verdicht zich in de 5 elementen: ruimte, lucht, vuur, water en aarde. Shakti en de 5 elementen zijn ook in jou aanwezig.

Yoga & Music is gericht op de 5 elementen om Shakti in je te ontwaken en de stilte te bereiken. Ervaar door de yoga & music les de eenheid van lichaam (shakti) en bewustzijn (shiva) waarbij de adem de verbinding vormt. Hoe je vanuit het bewegende naar de stilte in jezelf wordt gebracht.

Meer informatie is te vinden op www.yogafestivalarnhem.nlYoga online

Jeanet is, naast haar eigen kanaal op YouTube, ook te zien op Yoga online met een training 'Anti-stress' cursus. Met Johan Noorloos (host) en Tijn Touber geeft zij yoga Nidra.


CD's

Jeanet Siddhi - Yoga Nidra
Order Now! 4,95

Track 1 Yoga Lesson (51:00 min.)
Track 2 Yoga Nidra (28:00 min.)
Music by Ron Broekhart


Jeanet Siddhi.
copyright © 2019 Heart Design

E M A I L

phone +31-683119922