H A T H A   Y O G A


Hatha is yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Kenmerkend is de manier waarop je de adem gebruikt als middel om in jezelf die verbinding te ervaren. Een Hatha Yoga les bevat een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen. Waaronder klassieke hatha-yoga- āsana’s, prānāyāma (adembeheersing) en meditatie.

De klassieke hatha-yoga-āsana’s worden eerst dynamisch uitgevoerd als voorbereiding op de statische houding. De adem is de dragende kracht in elke beweging. Door concentratie op de adem ontstaat een meditatieve aandacht die leidt tot verstilling.

Yoga is in contact komen met wie je in ten diepste bent. Het is een weg tot bewustwording. Alle bewegingsmogelijkheden van de wervelkolom en gewrichten komen aan bod. In elke oefening zoek je naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht. De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en kunnen aangepast worden aan ieders mogelijkheden. Daarnaast in elke les ontspanningsoefeningen, concentratie en meditatie, waardoor een complete ervaring ontstaat. De aandacht gaat naar binnen, naar jezelf. Yoga is in contact komen met wie je ten diepste bent. Het is de weg tot bewustwording. Yoga is een spirituele weg, die je de ruimte geeft om je eigen mogelijkheden te ontdekken op een bij jezelf passende wijze.Les: maandag 20:15-21:30
Les: dinsdag 09:30-10:45 uur (start bij voldoende aanmeldingen)
Les: woensdag 19:00 - 20:15 uur
Les: donderdag 09:30-10:45 uur (start bij voldoende aanmeldingen)

Kosten losse les: 12,50
Kosten 10-rittenkaart (4 maanden geldig): 100,-

Betaling: contant, pin of overschrijving op Triodos NL56TRIO0379288818 (op naam van Heart Design VOF)

Docent: Jeanet siddhi Heilbron

Aanmelden: aanmelden via e-mail noodzakelijk ivm beperkt aantal deelnemers
Jeanet Siddhi.
copyright © 2019 Heart Design

E M A I L

phone +31-683119922