Het krijgen van een kindje is een bijzonder moment in je leven zowel voor de moeder als voor de vader. Een moment van verwondering, blijdschap en geluk.

Deze babymassage cursus van drie lessen is voor moeders, vaders en baby’s en bestaat uit het aanleren massage en is gebaseerd op de oud Indiase (Ayurvedische) massage. In India maakt massage deel uit van het dagelijkse leven. Door massage wordt de levenskracht van het kind ontwikkeld, zodat het kan uitgroeien tot een gezond mens. Babymassage helpt ook bij darmkrampjes en en verhoogd de weerstand. Bekijk de film voor een impressie van babymassage.
Ook leren de ouders specifieke oefeningen voor de baby’s ter versterking van het kinderlichaam. Je kan al met de babymassage cursus meedoen vanaf 4 weken oud tot ongeveer 1 jaar.

Baby’s kunnen tijdens de massage of vlak daarna honger krijgen. Het is daarom dan ook geen probleem om tijdens de lessen je kindje een voeding te geven. Wanneer je flesvoeding geeft neem deze dan ook gerust mee.
De docent Jeanet Siddhi zorgt voor de olie en andere massage benodigdheden. Je kan zelf een matrasbeschermer meenemen, 2 hydrofiel luiers en een badlaken of grote doek. Omdat de lesruimte warm moet zijn voor de baby’s is handig wanneer je als ouders makkelijk zittende kleding aan doet.

Data: verwacht
Tijd: 10:30-11:30 uur
Kosten: 45,- euro (3 lessen)
Docent: Jeanet Siddhi
Aanmelden: via email

B A B Y M A S S A G E

Yoga met Jeanet Siddhi
copyright © 2020 Heart Design

E M A I L

phone +31-683119922